23948sdkhjf

Specialisten på hydraulslangar växer som en raket

Verksamheten expanderar med ytterligare två servicebussar.
Slangakuten utökar sin verksamhet med ytterligare två servicebussar. Från mitten av april finns därmed sju kompletta servicebussar till förfogande i Stockholmsregionen och fem i Göteborg. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Våra kunder är väldigt nöjda med oss och antalet uppdrag ökar konstant. Sedan starten 2009 har vi vuxit med mellan 20 och 25 procent varje år. Vi har många trogna kunder och tecknar löpande nya kundavtal, säger Victoria Fallenius, marknads- och försäljningschef på Slangakuten.

Detta innebär att Slangakuten därmed har totalt 17 fullutrustade slangbussar till förfogande fördelade på Stockholm, Göteborg, Skåne och Östergötland.

– Jag tror att fler och fler börjar förstå fördelarna med att anlita Slangakuten både i akuta och förebyggande uppdrag. Att själv lossa slangar och åka till en slangverkstad är det invanda mönster som fortfarande dominerar. Företagare som inser vinningen med att spara tid eller att avlasta sin egen serviceorganisation anlitar oss. Vi är otroligt tacksamma och glada för denna utveckling, säger Victoria Fallenius.

Slangakuten är specialister på tillverkning av hydraulslang på plats eller hos kunder på fältet. De är etablerade i Stockholm, Göteborg, Skåne och Östergötland med omnejd.

Bolaget utför över 600 uppdrag i månaden. 2016 omsatte företaget drygt 20 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094