23948sdkhjf

Anderstorpsbolaget ser ökad efterfrågan på stålgjutgods

De har funnits i Gnosjöregionen ända sedan 1989.
Anderstorpsbaserade Falks Broker ser att tillsammans med smide så ökar efterfrågan på stålgjutgods i Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget bedriver handel med metallvaror och har fem anställda.

I deras sortiment finns bland annat förbrukningsvaror, högtrycksventiler, komponenter till pumpar, maskinbearbetade delar, rör- och flödesutrustning och ventiler.

De optimerar produktionsteknik för detaljer i metall. Företaget har funnits i Anderstorp i Jönköpings län i Gnosjöregionen sedan 1989 och handlar direkt hos tillverkare i Europa och Asien för svenska och utländska kunder.

Bland kunderna finns främst bland företag som är underleverantörer till tung industri och tillverkare av maskiner, motorer och maskinella verktyg. Falks Broker ser även en god efterfrågan av smidesdetaljer från entreprenadindustrin och tillverkare av jordbruksmaskiner.

Genom en sammanhållen logistik från Anderstorp i Småland kan bolaget snabbt nå hela Sverige inte bara genom att befinna sig nära stora logistikcentra utan även genom egen lagerhållning för snabba leveranser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093