23948sdkhjf

Tar hand om agenturen för SG Polymask "tillfällig skyddsfilm"

Affären är ännu en milstolpe för det anrika Gnosjöföretaget.
Göhlins i Gnosjö tar hand om agenturen i hela Norden för produkten SG Polymask "tillfällig skyddsfilm" som det multinationella företaget 3M nyligen sålde till ett annat amerikanskt företag - Pregis. Det framgår av ett pressmeddelande.

– En ny milstolpe i vårt företags historia, oerhört positivt och stimulerande, säger Göran Göhlin som är vd på det anrika Gnosjöföretaget.

Göhlins, som firade sitt 100-årsjubileum 2011, inledde samma år ett samarbete med 3M och har sedan dess byggt upp en stor kompetens på området sammanfogningsprodukter.

– Vi är ledande inom området "tejp" och efterfrågan ökar hela tiden inom tillverkningsindustrin, inte bara här i Gnosjöregionen, säger Henrik Olofsson som är Göhlins specialist på området.

Göhlins konverterar både folie och tejp och nu utökas produktsortimentet med det som kallas "tillfällig skyddsfilm".

Det finns ett häftämne i produkten men när skyddsfilmen dras bort sitter inget kvar. Göhlins började leverera produkten i februari och lagret är nu under ständig uppbyggnad.

Göhlins i Gnosjö är ett familjeföretag sedan starten och säljer industriförnödenheter. Göhlins har 16 anställda och är till exempel Secos största återförsäljare i Sverige och har en stark ställning inom automation.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062