23948sdkhjf

Deprag Scandinavia rekryterar automationsveteran

Han kommer närmast från Beckhoff Automation.
Stefan Hanhela har tillträtt tjänsten som försäljningschef på Eskilstunabaserade Deprag Scandinavia från den 1 februari. Det framgår av ett pressmeddelande.

Han har lång erfarenhet inom automationsbranschen och kommer närmast ifrån Beckhoff Automation där han hade tjänsten Senior Sales Specialist Motion.

Deprag Scandinavia (Sverige, Norge och Danmark) är ett helägt dotterbolag till Deprag Schulz som ingår i koncernen med huvudkontor i Amberg i Tyskland.

Deprag erbjuder produktlösningar för avancerad skruvdragningsteknik, el/servo och pneumatiska lösningar, inbyggnadskomponenter inom automationsprocesser för detalj/skruvmatare, monteringsstationer, luftmotorer samt luftstyrda verktyg.

Deprag är ett globalt företag med helägda dotterbolag i Storbritannien, USA, Frankrike, Tjeckien, Kina och Sverige. Utöver detta finns representanter/agenturer i hela världen.

Dessutom finns ett certifierat applikationslaboratorium i Tyskland med utveckling, service, support, design, tester, projektering och färdigställande montering.

De marknadsför även agentur i Sverige för pressar från Schmidt och radialnitmaskiner ifrån Agme.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094