23948sdkhjf

Conexpo blev en succé för tiltrotatortillverkaren Engcon

De hade inte kunnat få en bättre start i Nordamerika.
Årets Conexpo-mässa i Las Vegas blev en succé för den Strömsundsbaserade tiltrotatortillverkaren Engcon. Det framgår av ett pressmeddelande.

De drog stora mängder besökare till sin monter och bokade in rekordmånga kundmöten.

– Vi hade inte kunnat få en bättre start på den nordamerikanska marknaden, säger Åke Johansson på Engcon, som just nu startar upp verksamheten i USA och Kanada.

Conexpo, som är en av världens största branschmässor för tillverknings-, bygg- och anläggningsindustrin, har precis slagit igen sina portar.

– Vi vet sedan tidigare att Conexpo är ett bra skyltfönster för oss. Den arrangeras vart tredje år, och årets upplaga matchade oförskämt bra in med lanseringen av vår Nordamerika-satsning. Årets deltagande har ärligt talat varit en succé, säger Åke Johansson, säljchef på Engcons nystartade Nordamerika-bolag.

– Vi har haft tusentals besökare i vår monter, samlat in rekordmånga intressanta leads, bokat in en del kundmöten samt lämnat ett antal offerter. Vi förstod redan innan att intresset skulle vara stort för vår satsning på USA och Kanada, men hade nog inte kunnat ana att den skulle bli så här stor. Det känns jättebra, säger Åke Johansson.

Engcon är en stor global tillverkare av tiltrotatorer (grävmaskinens handled) och tillhörande redskap. Förra året omsatte de 860 miljoner kronor och de har cirka 200 medarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094