23948sdkhjf

Conexpo blev en succé för Multidocker

Nu laddar de för nästa mässa i St Louis i maj.
Norrköpingsbaserade Multidocker tecknade under mässan Conexpo i Las Vegas ett kontrakt om försäljning av en maskin till USA. Den säljs genom samarbetspartnern Process Equipment. Ordervärdet uppgår till cirka 5,5 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Multidocker utvecklar, tillverkar och säljer maskiner och logistiklösningar för materialhantering i hamnar och terminaler.

Bolaget verkar i ett segment med god tillväxt och potential för effektivitets- och miljöförbättringar. Multidocker har ett nära samarbete med Caterpillar, världens största tillverkare av stora anläggningsmaskiner.

Ett team från Multidocker besökte under förra veckan Conexpo i Las Vegas, USA. Det gavs möjlighet till intressanta möten med Caterpillar, potentiella kunder, samt samarbetspartners inklusive återförsäljare i Nord- och Sydamerika och leverantörer från flera olika ställen i världen.

Under Conexpo överenskoms att Multidocker kommer att delta vid en ny mässa i slutet av maj i St Louis, USA, där fokus ligger på flodtransport och logistik kring inre vattenvägar i Mississippi-floden samt USA som helhet.

Multidocker kommer att ställa ut en ny CH900 vid mässan vilken de hoppas kommer röna stort intresse hos potentiella kunder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.081