23948sdkhjf

Livallco Stål förbereder inför en vändning

I varseltider då många industriföretag och materialgrossister ser över sina behov av anställda finns det ett fåtal företag som går emot trenden och anställer. Ett av dem är Livallco Stål i Lerum.
Livallco Stål AB i Lerum är agent, importör och lagerhållare av speciella stålsorter. På ett tidpunkt när andra företag varslar och sparar väljer Livallco att gå mot trenden och anställa ny personal.

Försäljningschef Anders Norlander berättar för Metal Supply:
-Vi försöker utnyttja rådande lågkonjunktur och anställa folk för att stå stadigt när det väl vänder, dessutom finns det färdigutbildad personal med branscherfarenhet som minskar inkörningstiden. Livallco söker främst säljare med teknisk inriktning som skall jobba mot industriföretag i Sverige och Norden med resor till stålverk i Italien, Frankrike, Tyskland och Holland.

Metal Supply undrade hur situationen ser ut hos Livallco Stål och när man tror att konjunkturen kommer att vända?
- Läget är ganska stabilt just nu. Vissa branscher tuffar på som vanligt medan det är lugnare i ex fordonsbranschen. Vi tror att vi är nära botten idag och att det vänder uppåt igen i slutet av året, avslutar Anders Norlander.

Livallco kommer att delta på ELMIA underleverantörsmässa hösten 2009, där de står tillsammans med stålprofiltillverkaren Siderval S.p.A som är en av Livallcos italienska huvudmän.

Källa: Livallco

Om företaget
Livallco levererar och lagerför material som normalt inte lagerhålls av stålgrossister. Styrkan hos företaget är ett brett sortiment och 30 års erfarenhet. Tre decenniers import och export av stål har gett Livallco gedigna kunskaper om material, ståltillverkare och transporter. Livallco levererar därmed alltid produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Livallco hjälper grossister och verkstadsföretag att bredda sitt sortiment på ett smidigt och ekonomiskt sätt.




Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11