23948sdkhjf

Ny slipmaskin ökar produktiviteten med upp till 20 procent

Den svenska verkstadsbjässen hävdar att det är marknadens mest kraftfulla lamellslipmaskin i sin storlek.
Atlas Copco presenterar LSV39-serien – och med den tre sätt att få en snabbare produktionsprocess. Det framgår av ett pressmeddelande.

LSV 39-serien tillgodoser branschens efterfrågan på driftsäkra kvalitetsverktyg i grovslipning, avgradning och putsning i svåråtkomliga, trånga utrymmen.

– Vi har konstruerat marknadens mest kraftfulla lamellslipmaskin i sin storlek. Vår nya kraftfulla LSV39 kommer att sätta ny standard i branschen, hävdar Fredric Gatu, Product Manager Grinders.

Den nya, extra slitstarka vinkelväxeln ska vara nästintill underhållsfri. Den har ett garanterat serviceintervall på 2 500 timmar och allt som behöver göras är att byta fett efter 1 000 timmars användning. Alla vinkelslipar och putsmaskiner i 39-serien har förseglade vinkelhuvuden vilket ska garantera långa serviceintervaller.

– Med mer än 50 procent högre effekt än andra slipmaskiner på marknaden är LSV39 den mest kraftfulla slipmaskinen i sin storlek. Detta beror på att den har en helt ny luftmotor, säger Magnus Brunn, Business Manager Metal Fabrication.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093