23948sdkhjf

Mycronic får maskinorder

Med den kompletterade beställningen tillkommer funktioner - bland annat ett större ritbord.
Maskintillverkaren Mycronic har fått en order på att uppgradera en avancerad maskritare ur Prexision-serien för bildskärmstillämpningar. Uppgraderingen levereras samtidigt som det redan beställda systemet levereras under första halvåret. Det framgår av ett pressmeddelande.

Mycronic erbjuder maskritare för tillverkning av fotomasker inom olika tillämpningsområden. Dessa områden är tillverkning av bildskärmar (för bland annat TV, smarta telefoner och surfplattor) samt tillämpningar inom multi-purpose marknaden, ett brett marknadssegment som omfattar många olika tillämpningar.

– Kunden lade 2016 order på en maskritare Prexision-8, med funktionalitet för tillverkning av fotomasker jämförbara med generation 6, med möjlighet att senare komplettera den beställningen, säger Magnus Råberg, affärsområdeschef för Pattern Generators på Mycronic.

– Med den här kompletterande beställningen tillkommer funktionalitet, bland annat ett större ritbord, som gör systemet till en fullskalig P-8, fortsätter Magnus Råberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079