23948sdkhjf

Industriservicebolaget Jernbro ror hem affär i Malmö

Den utökade affären med E.On Värme ses som en stor framgång av bolaget.
E.On Värme Sverige har efter en upphandling tecknat ett ramavtal med Jernbro som innebär att Jernbro ska leverera och utveckla mekaniskt underhåll till E.On:s anläggningar i Malmö. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Att få förtroendet att börja leverera mekaniskt underhåll till E.On:s anläggningar i Malmö är en stor framgång för Jernbro. Vår styrka ligger i vårt underhållskoncept och våra 300 underhållsmekaniker som gör att vi har förmåga att stödja E.On Värme i deras ambition att utveckla ett säkert och kostnadseffektivt underhåll. Detta ramavtal är mycket viktigt för vår expansion i södra Sverige, säger Bengt Håkansson, vd för Jernbro.

Jernbro är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Bolaget har 300 mekaniker, 120 elektriker, 150 ingenjörer och ytterligare 100 som servar industrin.

Avtalet började gälla vid årsskiftet och löper över tre år med möjlighet till förlängning.

E.On Värme Sverige är den största privata aktören på den svenska fjärrvärmemarknaden. Bolaget äger och driver fjärrvärmenät på drygt 20 orter i Sverige, från Malmö i söder till Sollefteå i norr.

Det nya ramavtalet innebär att Jernbro ska utföra mekaniskt underhåll på E.ON Värmes anläggningar i Malmö.

Jernbro har sedan tidigare avtal med E.ON avseende fjärrvärmeservice. Det nya avtalet innebär en utökning av Jernbros samarbete med E.On.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078