23948sdkhjf

Skogsmaskintillverkaren Vimek rekryterar stort

Vindelnbolaget räknar med ett nytt försäljningsrekord 2017.
Skogsmaskintillverkaren Vimek räknar med att avtalet med vitryska staten kommer att hjälpa bolaget att nå nya toppnoteringar 2017. Det uppger vd Fredrik Lundberg för Metal Supply.

– Våra långsiktiga ekonomiska mål håller vi lite för oss själva, men vi siktar på en fortsatt positiv utveckling av företaget. Omsättning är en sak, vad som står på sista raden en annan. Vi räknar med att växa med cirka 17 procent i antal anställda från 2016 till 2017, uppger Fredrik Lundberg.

Verksamheten går för fullt just nu hos skogsmaskinföretaget Vimek i Vindeln, enligt vad Metal Supply nyligen rapportade. I dagarna meddelade Vimek, som tillverkar mindre skördare och skotare, att de även förra året satte nytt försäljningsrekord och att företagets långsiktiga marknadsutvecklingar fortsatt att slå väl ut.

Med den tillväxt företaget har måste organisationen förstärkas ytterligare för att möta upp till de krav kunderna ställer på dem som maskintillverkare.

Vimek har anor från början av 1900-talet och är beläget i Vindeln i Västerbotten. Bolaget omsätter drygt 80 miljoner kronor och har cirka 30 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079