23948sdkhjf

Gnosjöbolaget flyttar verksamhet till Värnamo

Anläggningen är på 3 500 kvadratmeter.
Garo Elflex, som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter inom produktområde Tillfällig el, kommer att flytta från existerande lokaler i Gnosjö till en ny anläggning i Värnamo. Det framgår av ett pressmeddelande.

Innebär det här att ni utökar personalstyrkan inom Elflex?

– Det är inte aktuellt att utöka personalstyrkan i det här läget, uppger Garos vd Stefan Jonsson för Metal Supply.

Anläggningen om 3 500 kvadratmeter produktion, lager och kontor ligger i det västra industriområdet med närhet till riks- och europaväg. Flytten beräknas vara klar i mars 2017.

– Vi är glada över att kunna flytta till nya lokaler med större produktionsyta. Värnamo är en expansiv ort och ligger mycket bra till ur logistiksynpunkt, säger Magnus Scott, vd för Garo Elflex.

Elflex är Garos senaste dotterbolag. De är verksamma inom tillfällig el och byggbelysning och vänder sig till byggbranschen och till uthyrningsföretag men all försäljning sker via grossist.

Garo bedriver verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen. Koncernen omsätter cirka 550 miljoner kronor och har omkring 260 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö. Aktien är noterad på Stockholmsbörsens lista för mindre bolag, small cap.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063