23948sdkhjf

Ivisys toppar laget med ny chef

Den nyinrättade positionen har skapats för att få fart på intäkterna.
Ivisys har utsett Larry Lind till operativ chef. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolagets svenska verksamhet huserar i Alnarp som är en småort i Lomma socken i Lomma kommun i Skåne. Alnarp ligger cirka en mil nordost om Malmö.

I den rollen kommer Lind att ansvara för att styra den dagliga verksamheten samt field operations. Den nya positionen har skapats för att öka bolagets omsättning och förbättra organisationsutvecklingen.

Lind uppges besitta stor erfarenhet inom projektledning samt säljledning och kommer att börja den 16 januari.

Han beskrivs ta med sig en dokumenterad historia av framgångsrika projektförsäljningar, väl utförda inköp, större kontraktsförhandlingar och skapande av betydande intäktstillväxt. Innan han kom till Ivisys var Larry Lind General Manager för Brevini Danmark – en underleverantör till fordonsindustrin, samt en lång tid i olika ledande försäljningsbefattningar för Parker Hannifin, en global tillverkare av rörelse- och styrteknik samt system som är starkt kopplad till fordonsindustrin.

– Vi är glada att välkomna Larry som en del av vår ledningsgrupp. En viktig del av att bygga ett företag förberett för snabb tillväxt är att ha rätt ledning och processer på plats. Larry besitter en kombination av erfarenhet och mindset, som vi kommer att ha stor nytta av när det gäller den framtida organisationsutvecklingen av Ivisys. Dessutom räknar vi med att dra nytta av hans omfattande erfarenhet när det gäller att förbereda och hantera stora projektförsäljningar, säger Ivisys vd Jakob Kesje.

Ivisys erbjuder kvalitetssäkringslösningar till industrin, som kan ersätta manuell och mekanisk kvalitetskontroll. Lösningarna som erbjuds uppges i genomsnitt ha en återbetalningstid på cirka sex månader för kunderna som i dag nyttjar mekanisk eller manuell kontroll.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.067