23948sdkhjf

Tecknar nytt avtal för isolering av gasturbiner

Under innevarande år har Bilfinger Industrial Services Sweden levererat cirka 40 000 sydda madrasser till Siemens.
Bilfinger Industrial Services Sweden har stärkt sitt samarbete med Siemens Industrial Turbomachinery och tecknat ett nytt treårigt avtal gällande isolering av gasturbiner. Det framgår av ett pressmeddelande.

Kommer dagens besked att leda till nyanställningar i Sverige?

– Nej, det kommer inte att bli aktuellt med några nyanställningar. Däremot så säkerställer detta jobb för befintliga anställda och därigenom trygghet, uppger Per-Olov Zakrisson, vd på Bilfinger Industrial Services Sweden, för Metal Supply.

Under 2016 har bolaget levererat cirka 40.000 sydda madrasser till Siemens och Bilfinger uppger att de ser ljust på framtiden.

Bolaget har byggt upp kunskap inom den här typen av madrassisolering sedan slutet av 80-talet. Bilfinger har under det senaste året förutom i Sverige även gjort jobb utomlands i samarbete med Siemens.

Nu ska bolagen fortsätta jobba hårt för att ytterligare utveckla och stärka samarbetet.

Bilfinger Industrial Services Sweden är leverantör av industriellt underhåll, projektledning & engineering, verkstadsproduktion, industrimurning och rådgivning till processindustri och energiproducenter i Norden.

Bilfinger Industrial Services Sweden har en omsättning på cirka 1,2 miljarder svenska kronor och har cirka 1 100 anställda. Bolaget är lokaliserat på ett stort antal platser i Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125