23948sdkhjf

Tar hem rekordorder till Årstabron

Har skeppat ut 1 000 kvadratmeter lättdurk.
Weland har levererat cirka 1 000 kvadratmeter lättdurk till renoveringen av Gamla Årstabron i Stockholm. Det har även levererats gallerdurk och raka trappor. Weland har använt standardiserade produkter. Det framgår av ett pressmeddelande.

Projektet innebär att spårplanet på stålbron byttes och betongbrodelens tätskikt kompletterades. Projektet pågick under sommaren 2015. Den k-märkta Gamla Årstabron är en järnvägsbro med två spår för all södergående tågtrafik till och från Stockholm.

Enligt Mattias Andersson, säljare på Weland, är leveransen till Gamla Årstabron en av de större leveranserna av lättdurk som företaget har gjort.

- Vi levererade cirka 1 000 kvadratmeter tät lättdurk. Produkten är utmärkt att använda vid höga höjder så som på broar eftersom den minimerar svindelkänslan med sin täta profil, säger Mattias Andersson.

Lättdurk är ett bra produktval när man söker ett tätt golv. Lättdurken som användes i projektet är formskuren med urtag och sparklister. För att täcka en yta så använder man byggprofiler och avslutar med en så kallad avslutningsprofil.

Weland är ett familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Smålandsstenar. Bolaget tillverkar spiraltrappor, raka trappor, räcken, handikappramper, gångbryggor och entresoler. Weland är även en av Sveriges största aktörer inom området plåtbearbetning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08