23948sdkhjf

Knorr-Bremse har 86,1 procent av Haldex

Tyskarna är övertygade om att alla myndigheter kommer att godkänna förvärvet.
Acceptansnivån vad gäller tyska Knorr-Bremses bud på Haldex är 86,1 procent inkluderande aktier som redan innehas av Knorr-Bremse. Acceptperioden förlängs till och med den 28 februari 2017. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi är mycket glada över det starka stödet från investerarna. Det bekräftar inte bara attraktiviteten i vårt erbjudande, utan även den strategiska logiken i den föreslagna kombinationen av verksamheterna. Haldex utgör ett starkt tillskott till Knorr-Bremse och en högt värderad tillgång för vår kombinerade grupp. Vi är övertygade om att vi kommer kunna skapa ett antal fördelar för alla intressenter, inklusive anställda, kunder och affärspartners, säger Klaus Deller, ordförande i Knorr-Bremses förvaltningsstyrelse.

– Vi kommer fortsätta arbeta med full kraft med godkännandeprocessen, där vi redan har uppnått två viktiga steg. Baserat på den transparenta dialogen med myndigheterna är vi övertygade om att vi kommer att erhålla alla nödvändiga myndighetsgodkännanden, säger Klaus Deller vidare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08