23948sdkhjf

Metal Supply önskar god jul och gott nytt år

2008 har varit ett hektiskt år för alla – också för Metal Supply. Vi har nu funnits i Sverige i 9 månader och vi vill gärna tacka er alla för det positiva mottagandet.
Vi har snart rundat 5 000 dagliga läsare och är uppe på över 150 medlemmar. Den svenska organisationen består nu av 4 medarbetare och vi förväntar att kunna välkomna ännu en säljare under första kvartalet 2009.

Det var ett nöje att träffa riktigt många av er på mässan Elmia Subcontractor och många av er har också bidragit med många positiva nyheter till nyhetsbrevet i en tid som annars präglas av finanskris.

I Danmark är vår utveckling fortfarande mycket positiv. Metal Supply Danmark har nu rundat 1 000 medlemmar och har över 9 000 dagliga läsare av nyhetsbrevet.

Övriga danska nätverk Wood Supply , Food Supply , Building Supply samt Electronic Supply har också varit i positiv utveckling. Totalt har medlemstalet växt med mer än 40 procent i 2008. Det samma har vår personalstyrka som nu består av 25 medarbetare.

Även om vi tar ett steg åt gången så förväntar vi en markant växt i Sverige under 2009 och vi ser fram emot att samarbeta med er.

Metal Supply tackar läsare och kunder för ett fantastiskt samarbete i 2009 och önskar härmed alla en riktigt god jul och inte minst – ett gott nytt år med massor av möjligheter.

Många jul- och nyårshälsningar!

Pär, Catrin, Pamela och Christin

Jytte, Mona, Lone, Jette, Jesper, Vagn, Charlotte, Frank, John, Henrik W., Kamilla, Rasmus, Maria B.L., Henrik E., Bibi, Hanne Marie, Maria B., Ghita, Bjørn, Lars, och Morten.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.064