23948sdkhjf

Onrox Borås blir Inission Borås

Fabriken blir ett center of excellence i Inissionkoncernen.
Inission byter namn på sin fabrik i Borås till Inission Borås från tidigare Onrox Borås. Det framgår av ett pressmeddelande.

Inission Borås har varit en del av Inission sedan juni och är Inissionkoncernens största fabrik sett till omsättning och antal anställda. Fabriken har i cirka 90 anställda och har sedan 2002 till 2016 ökat omsättningen från 17 miljoner till 200 miljoner.

60 procent av produktionen utgörs av box-build och kunderna representerar branscher såsom medical, trådlös kommunikation och marin. Nu pågår dessutom en samlokalisering då Inission Göteborg flyttar in hos Inission Borås. All kompetens och resurser på samma ställe ska skapa en slagkraftig produktionsenhet i Västra Sverige.

Liksom Inission Malmö genomgår nu Inissions Boråsfabrik en omvandling, eller som bolaget kallar det - Inissifiering. Skyltar och mailadresser byts ut och anställda undervisas i Inspirit, Inissions egna strategi baserad på Lean och bolagets värderingar. Resultatet ska bli en mer effektiv och resurssnål produktion.

- Nu fortsätter vi att utveckla verksamheten i sann Inission-anda och det känns spännande att bli ett centre of excellence inom koncernen. Vi ser också fram emot den kommande samlokaliseringen med Inission Göteborg. Arbetet hittills har gått på räls och vi kommer ta det bästa ur bägge företagen och dra nytta av varandras kunskap och erfarenhet, säger Börje Nilsson, vd Inission Borås.

Inission är en totalleverantör av tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik. Inission omsätter cirka 610 miljoner kronor och har cirka 340 anställda.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093