23948sdkhjf

Industridagen blev mycket uppskattad

Rolls Royce presentation hyllades.
Den första årligen återkommande MVG Industridagen beskrivs som en stor succè och mycket uppskattad av alla deltagare. Det skriver Motala Verkstad Group, MVG, i ett pressmeddelande.

Totalt deltog cirka 70 personer, uppger Mikael Bönnemark, Sälj-& Marknadschef på MVG, för Metal Supply.

Vd Anders Holm välkomnade alla gäster och lämnade över till förste talaren, Thomas Wahlström, Inköpschef Gasturbin, Siemens Industrial Turbomachinery. Temat var utveckling av en konkurrenskraftig global leverantörsbas. Presentationen uppges ha varit mycket uppskattad och fick långa applåder och många positiva kommentarer.

Den andra presentationen gjordes av Rolls Royce team i Gustavsvik, Lars-Johan Margard Operations Manager och Magnus Karlsson Project Manager.

Ämnet var: Rolls-Royce, en global aktör i förändring. Presentationen hyllades och presentatörerna fick blommor som ett tecken på uppskattning för ett mycket inspirerande budskap om hur man kan vända på utveckling oavsett stora utmaningar. Ett budskap många åhörare kunde känna igen sig i.

Därefter vidtog en guidad tur i Gustavsviksanläggningen ledd av verkstadschef Niclas Häggroth och teknikchefen Ulf Olsson. Det uppges ha varit med stort intresse som deltagarna ställde frågor och inspekterade anläggningen och dess maskinpark.

Avslutningsvis öppnade Motala Verkstads marknadschef Mikael Bönnemark för nya möjligheter och en invit till samtliga att fortsätta dialoger som påbörjats under mötet samt ett stort tack till alla församlade med en varm önskan om ett snart återseende.

Bolaget uppger att bilder och video finns tillgängliga vid förfrågan till Mikael Bönnemark och hans team.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.047