23948sdkhjf

Motoman Robotics lanserar en ny webbsida

Robottillverkaren Motoman lanserar en helt ny webbsida på adressen www.motoman.eu/se för att förbättra sin information till kunder och press.
– Det här är ett viktigt led i vår strävan att göra vårt breda produktsortiment av robotar och lösningar tillgängliga för hela den europeiska marknaden, säger Kajsa Pettersson, marknadschef för Europa.

Motoman upplever trots kristiderna en ständigt ökande efterfrågan på just information om sina robotsystem, som den tvåarmade människolika Dual-Arm Robot. Därför har företaget bestämt sig för att öka den lokala närvaron på den europeiska marknaden genom att släppa nya lokala webbsidor som ökar tillgängligheten och kundservicen. Den svenska hemsidan är en av elva europeiska som lanseras idag.

Genom den nya hemsidan kommer Motoman att presentera sina produkter, lösningar, utbildning och support samt företagets erfarenheter av robotbaserad automation. Där kommer också rörliga filmklipp att finnas, som Motomans robotshow på Tekniska Mässan http://www.motoman.eu/PageFiles/11126/Te... Den nya webbsidan består av elva sidor på respektive lands lokala språk och en allmän europeisk sida på engelska, på adressen www.motoman.eu .

– Jag hoppas att den nya webbsidan blir framgångsrik och ser fram emot att få respons från våra kunder, partner och andra intressenter samtidigt som vi fortsätter att utveckla sidan eftersom vi vill att den ska bli en naturlig och bekväm kanal för information och kommunikation, säger Kajsa Pettersson.

Ytterligare information, kontakta:
Max Hasselblatt, pressansvarig Sverige
Tfn: 0707-713 714, eller 08-556 973 49
max.hasselblatt@informedia.se
Urban Månsson, försäljningschef Sverige
Tfn: 0480-417 981, mobil: 073-204 89 81
urban.mansson@motoman.se

För information om den europeiska huvudsidan, kontakta:
Kajsa Pettersson
Marketing Director Europe
Motoman Robotec
Tel.: +49 8166 90215
E-post: pettersson@motoman.de

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078