23948sdkhjf

Förpackningsbolaget utökar e-handeln till Danmark

Ser ökad efterfrågan på enkla beställningar online. Sortimentet är ungefär samma som i Sverige.
Boxon utökar sin e-handelssatsning och lanserar nu en webshop även i Danmark med fokus på emballage och förpackningsmaterial. Det tillkännager bolaget på tisdagen.

Det var cirka 1,5 år sedan som Boxon lanserade sin webshop i Sverige med målet att bättre möta behoven hos sina kunder samt att bredda kundbasen.

- Det finns en stor potential för Boxon Direct både i Sverige och Danmark, och vi ser att efterfrågan på att göra enkla beställningar smidigt och online ökar. Samtidigt har vi också möjlighet att erbjuda annat än standardartiklar, vilket ger ytterligare fördelar för våra kunder, säger e-handelsansvarig Fredrik Lethin.

Webshopen lanseras nu i Danmark med i stort sett samma sortiment som den svenska webshopen. Boxon har varit aktiva i Danmark under många år och ser samma efterfrågan på online där som i Sverige.

Den danska webshopen innehåller cirka 2000 artiklar. Varorna levereras inom 1-2 dagar samt fraktfritt vid order över 1500 danska kronor.

Boxon är ett internationell förpackningsbolag med verksamhet inom tre områden. Lönsamma förpackningslösningar, intelligent märkning och etikettering samt bulkhantering för stora volymer. Boxon finns i Skandinavien, Europa och Asien. Bolaget omsätter cirka 1 miljard och har cirka 240 anställda. Huvudkontoret finns i Helsingborg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078