23948sdkhjf

Positiv anda på Elmia Subcontractor

Under fyra hela dagar tog Metal Supply temperaturen på svenska företag som deltog på Elmia Subcontractor. Enligt de flesta utställare som Metal Supply har talat med står inte så risigt till som man kunde tro.
Den 11 – 14 november deltog Metal Supply på Elmia Subcontractor och skrev bl.a. nyhetsbrev direkt från montern.

Skrivande nyhetsredaktör tog temperaturen på ett otal svenska företag direkt från deras monter på Elmia där direktörer och marknadschefer berättade om läget i just deras företag.

Den generella bilden från mässan är att det inte står så illa till som man kan föranledas att tro när man läser tidningar och hör nyheter generellt. Många företag var mycket förbittrade på pressen, som efter deras åsikt bara sökte efter negativa nyheter under Elmia-mässan och inte alls var intresserade när de berättade att det faktiskt gick riktigt bra för dem. Rubrikerna var bestämda hemifrån, menade många utställare, och pressen var på Elmia bara för att bekräfta en mörk och förutfattad bild av verkligheten.

Många företagsledare kunde rapportera att det faktiskt gick riktigt bra för deras företag, och att orderböckerna var fulla. Andra företag kunde märka en avmattning i förhållande till årets första sex månader, men påpekade samtidigt att det första halvåret i år ju var rekordartat. Sett i det perspektivet kan man inte klaga eller tala om kris bara för att det inte fortsätter att gå lika fantastiskt, var många utställares åsikt.

Metal Supply uppmanade alla företag på Elmia Subcontractor att skicka positiva nyheter till redaktionen – en uppmaning som härmed upprepas till alla företag:

Går det bra för ert företag? Har ni fått en ny order? Nya kunder? Var Elmia en succé? – Skicka ett par linjer till Metal Supply!

Ett stort tack till alla företag som visade intresse och tog sig tid att tala med oss från Metal Supply under veckan!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078