23948sdkhjf

Arvika Gjuteri varslar 25

Arvika Gjuteri säger upp ytterligare 25 anställda. Därmed har totalt 100 personer blivit berörda av varsel på kort tid.
Nedgången i ordrat har varit så kraftig att Arvika Gjuteri anser sig tvungna att vidta ytterligare försiktighetsåtgärder. VD Bo Schröder hoppas att detta varslet ska räcka.

För inte så länge sedan hade Arvika Gjuteri 380 anställda och körde med treskift. Nu går man ner på två skift och därför måste man säga upp personal som motsvarar ett skift, 25 personer.

Bo Schröder tror att kunderna har tagit i för mycket i sina neddragningar. Han hoppas därför att de kommer att behöva större leveranser än de själva räknat med och att situationen ljusnar för Arvika Gjuteri.

Källa: NWT

Om företaget
Arvika Gjuteri tillverkar artiklar framför allt till lastvagnar, jordbruks- och anläggningsmaskiner. Dessutom finns välkända företag inom verkstadsindustrin utanför fordonsbranschen bland våra kunder. Vi är kända för vår flexibilitet, leveransprecision och höga kvalitet både vad gäller produkter och service. Slutprodukten förädlar vi så långt kunden önskar. Bearbetad, ytbehandlad eller monterad. Inte alltid billigast men oftast vinnare när man ser till helheten.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.141