23948sdkhjf

Ny stororder till SKF

Efter en omfattande utvärdering utförd av Fiat, som innefattat både tekniska och affärsmässiga aspekter, har SKF tilldelats kontraktet att leverera hjullagerenheter till de nya 326- och 327-plattformarna som används av Fiat i Brasilien.
Fiat är marknadsledare i Brasilien inom sitt segment och de nya plattformarna kommer att användas som bas för de nya modellerna Fiat Uno och Palio, såväl som för andra nya modeller som kommer att lanseras under de kommande tio åren. Detta förväntas resultera i en framtida produktionsvolym på mer än 3 miljoner lager per år.

"Jag är mycket nöjd med den nya ordern från Fiat Brazil, vilken bekräftar vår goda affärsrelation och vårt partnerskap", säger Tryggve Sthen, chef för SKF Automotive Division.

"Partnerskapet mellan Fiat och SKF Brasilien har under de senaste åren utvecklats i riktning mot industrins främsta mål, att förbli konkurrenskraftiga och ha korta ledtider. Båda dessa mål är avgörande för fordonsindustrin. Vi räknar med att fortsätta vårt partnerskap med syfte att säkra en framgångsrik framtid för både SKF och Fiat-koncernen", säger Thiene Oliveira, inköpschef för Fiat Brazil.

Tillverkningen av de nya 326- och 327-plattformarna beräknas starta 2010.

Källa: SKF



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109