23948sdkhjf

Tibnor årets Toyotaleverantör

Första gången som Tibnor fick priset. Bolagen har samarbetat sedan 1980-talet.
Tibnor har fått utmärkelsen ”Supplier of the Year” av Toyota Material Handling Manufacturing Sweden. Utmärkelsen tillkännages årligen och det var första gången som Tibnor fick utmärkelsen.

"Tillsammans med Tibnor har vi byggt upp ett starkt partnerskap och en lönsam affär för båda företagen. För några år sedan så gav vi Tibnor utmaningen att bli en certifierad leverantör – utmaningen möttes med ett utmärkt resultat. Tibnor har lyckats stabilisera sina resultat till den förväntade nivån och även fortsatt att utvecklas. Under 2016 har Tibnor uppnått toppresultat i vårt certifieringsprogram", säger Magnus Andersson som är inköpsdirektör på Toyota Material Handling Manufacturing Sweden.

Tibnor levererar varmvalsad plåt, i färdigskurna längder och monteringsfärdiga detaljer till Toyota Material Handling Europes anläggning i Mjölby, Sverige. Mjölby är företagets största tillverkningsenhet i Europa. Samarbetet började på 1980-talet.

Tibnor är leverantör av stål och metaller. Tibnor är en division inom SSAB med 1.200 anställda och finns i 7 länder. År 2015 omsatte bolaget 7,2 miljarder kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063