23948sdkhjf

”År 2015 – ännu ett rekordår”

Fortsatt tillväxt för Nimo-KG.
För andra året i rad visar Nimo-KG rekordresultat. Förstärkningar på konstruktionssidan, ökad efterfrågan och en helt ny produkt på marknaden är några av anledningarna till framgångarna för Skåneföretaget.

– Vi inledde året starkt med ett antal nya ordrar samtidigt som vi nådde avslut i flera leveranser. Det ledde till det starkaste året i företagets historia, säger Martin Olsson, vd för Nimo-KG, i ett pressmeddelande.

Nimo-KG ökade omsättningen från 43,2 miljoner under 2014 till 56,2 miljoner kronor under 2015. Slutleveransen till Findus är en av orsakerna till framgången, men även utan den ordern hade Skåneföretaget stått för ett rekordår.

– Vi expanderade både i Sverige och utomlands med ett flertal större ordrar. Samtidigt förstärkte vi med en ny konstruktionsingenjör och flyttade till nya kontor, vilket var ett lyft för hela företaget, säger Martin Olsson, vd för Nimo-KG.

Nimo-KG:s målsättning för det kommande året är att hålla en fortsatt stabil omsättningsnivå med en årlig tillväxt på 8-10 procent.

– Vi har ett spännande år framför oss med nya samarbeten både i Sverige och internationellt, bland annat en OEM-order från Portugal och lansering av en ny generation enpelarlyftar. Grunden för våra framgångar är att fortsätta erbjuda kvalitativa lösningar på våra kunders problem och behov, säger Martin Olsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079