23948sdkhjf

Skeppshultstegen ökar lönsamheten

Nytt koncept för uthyrningsverksamhet.
Skeppshultstegen tar ytterligare ett steg för att öka lönsamheten för bolagets kunder och startar nytt koncept och affärsområdet Skeppshult Service. Det handlar om att bolagets återförsäljare som framförallt riktar sig till bygg, industri och konsument, får möjlighet att starta uthyrningsverksamhet.

– Konceptet innebär att våra kunder genom en låg fast månadskostnad kan i sin tur hyra ut varor vilket innebär en lönsamhet direkt från dag ett utan att det krävs någon kapitalinsats, säger Helena Sveningsson, affärsområdesansvarig Skeppsultstegen, till Metal Supply.

Konceptet innehåller förutom tillgång till samtliga produkter även service och underhåll.

Skeppshults Press & Svets AB är ett familjeägt företag med c:a 65 medarbetare och en omsättning på cirka 150 MSEK. Vi är specialiserade inom två affärsområden. Under namnet Skeppshultstegen utvecklar, tillverkar och säljer vi ett komplett sortiment av stegprodukter som levereras till industrier och byggvaruhus i hela Norden. Inom Press & Svets verkar vi som komplett systemleverantör, främst i Europa till bland annat vitvaru-, bil- och möbelindustrin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.065