23948sdkhjf

NFO Drives får ny säljpartner i Tyskland

NFO Drives AB har i dagarna tecknat ett samarbetsavtal med ytterligare ett tyskt företag.
NFO Drives AB har i dagarna tecknat ett samarbetsavtal med ytterligare ett tyskt företag, Becker electronics GmbH i Breisach am Rhein i södra Tyskland för försäljning av den störningsfria frekvensomriktaren NFO Sinus.

* Genom avtalet med Becker electronics kommer vi nu även att täcka upp den södra delen av Tyskland plus delar av Österrike, Schweiz och Frankrike, säger Taro Bruneheim, VD för NFO Drives AB. Becker electronics, som startade sin verksamhet 1992, är en kvalificerad leverantör av olika produkter för motorstyrning. Man arbetar bland annat med installation av ventilationsanläggningar och pumpar inom industri, bostadsföretag och sjukhus.

* Vi säljer idag ett stort antal frekvensomriktare per år, säger fru Sigrid Becker, som är företagets VD. Dessa är dock av konventionell PWM-typ så vi är välbekanta med de problem som dessa för med sig. Vi kände därför ett stort behov av att komplettera sortimentet med den störningsfria omriktaren NFO Sinus.

Frekvensomriktaren NFO Sinus tillverkas och säljs av teknikföretaget NFO Drives AB i Svängsta i Blekinge . Omriktaren används för energieffektivisering. Största användnings-område är styrning av elmotorer till fläktar inom fastighetsventilation. Den kan även användas till att effektivisera driften av pumpar, transportbanor, hissar, maskiner etc. NFO Sinus, bygger på patenterad teknik och är Intrinsic EMC, d v s den är helt fri från elektromagnetiska störningar. Den är ensam om att, utan filter och skärmade kablar, uppfylla det nya EMC-direktivet, 2004/108/EG.

Källa: NFO Drives AB

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079