23948sdkhjf

Tools i samarbete för handverktyg

Nytt avtal har tecknats för svenska marknaden.
Tools har ingått ett samarbete med handverktygsmärket Facom på den svenska marknaden.

– Det har varit otroligt viktigt för oss på Facom att hitta rätt partner för lanseringen av våra premium handverktyg mot industrin i Sverige. Tools har stort fokus på kvalitativa handverktyg samt säkerhet för användaren. Detta är parametrar som slutanvändaren, och vi inom Stanley Black & Decker- koncernen, värderar otroligt högt, säger Kristian Paulsen, Sales Director GTS, StanleyBlack & Decker Sweden, i ett pressmeddelande.

Facom ingår i Stanley Black & Decker-koncernen och tillsammans har man åtta fabriker i USA, tio i Europa och fyra i Asien. Över 9000 artiklar ingår i sortimentet, anpassade för professionella krav och önskemål för hantverkare, bilexperter och verktyg speciellt anpassade för industri.

– Vi på Tools är väldigt glada över ett långsiktigt partnerskap med Facom, ett av Europas ledande varumärkensäger Erik Norin, Chef för Inköp och Kategori, Tools.

Lanseringen av Facom i Tools butiker kommer att ske i två geografiska faser. Först ut är orterna som ingår i norra och mellersta Sverige. Därefter följer de södra och västra.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109