23948sdkhjf

"Ville göra något nytt som stack ut från mängden"

Metal Supply ställer tre frågor till Anna-Clara Fridén, marknadskoordinator hos Rototilt – som lanserar en animerad film till företagets 30-årsjubileum.
Hur fick ni den här idén?
– I samband med att Rototilt fyller 30 år ville vi på ett enkelt och underhållande sätt berätta om vår historia och Rototilts utveckling. Vi funderade kring de mer traditionella sätten som jubileumstidning eller en bok, men kände att vi ville göra något annorlunda.

Varför satsar ni på just animerad film?
– Just film är ett otroligt bra sätt att berätta saker på, och vi jobbar mycket med det. I det här fallet ville vi göra något nytt som stack ut från mängden. Vi kände att en animering kunde väga upp vårt andra material, samtidigt som vi på ett kreativt berättade om den resa vi gör.

På vilka andra sätt kommer ni uppmärksamma 30-årsjubiléet under året?
– Vi firar hela året. Den 26-27 augusti kommer vi ha öppet hus i Vindeln där vi bjuder in entreprenörer och allmänhet till firandet. Närmast deltar vi på Svenska Maskinmässan i Stockholm, 2-4 juni. Vi släpper även nya produkter, har genomfört en mycket lyckad Bauma-mässan i Tyskland och vi kommer delta på andra evenemang och mässor i de länder vi verkar. Lägg där till att vi lanserat vår egna klädkollektion ”Rototilt – The collection”.

Se filmen här.

Artikeln är en del av vårt tema om Tre frågor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063