23948sdkhjf

SKF förlänger 100 miljoners-kontrakt

Ettårigt avtal med ryskt järnvägstransportföretag säkrat.
SKF har landat en ettårig kontraktsförlängning, värt ca 100 miljoner kronor, med JSC Tikhvin Freight Car Building Plant, ett dotterbolag till Research and Production Company United Wagon Company.

– Förlängningen av det här viktiga kontraktet illustrerar vår förmåga att generera värde för tillverkare av originalutrustning genom att erbjuda lösningar som bidrar till en förbättrad livscykelkostnad, säger Erik Nelander, President, Industrial Sales, Europe and MEA, i ett pressmeddelande.

Avtalet, som nu går in på sitt tredje år, omfattar leveranser av Compact Tapered Roller Bearing Units (kompakta koniska rullagerenheter), tillverkade i SKFs fabrik i Tver, Ryssland. Dessutom ingår tjänster för underhållssupport och rekonditionering.

RPC UWC konstruerar och tillverkar godsvagnar. De erbjuder även leasing- och transporttjänster till den ryska marknaden för järnvägstransport. SKFs CTBU-lager kommer att användas i företagets produktion och utveckling av lastvagnar, där de bidrar med ökad effektivitet och tillförlitlighet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063