23948sdkhjf

Han ska leda Essve

Ny koncernchef utsedd.
Nu tar Max Lagerstedt över taktpinnen som koncernchef för Essve-koncernen. Han har sedan 2012 varit ansvarig för Essves svenska, danska, finska samt exportverksamhet och kommer nu alltså att ta ansvar över hela koncernen med verksamhet i tio länder.

– Max personifierar andan inom Essve. Han har driv, kunskap och idéer. Det är med glädje vi nu formellt välkomnar Max som ny koncernchef. Essve befinner sig just nu på en häftig resa och vi är säkra på att han kommer att ta oss vidare i rätt riktning, säger Pontus Boman, tidigare koncernchef, i ett pressmeddelande.

Max Lagerstedt inledde sin karriär inom Essve 2010 som produktområdeschef för kemiteknik, en position som 2013 byttes ut mot rollen som vd för den svenska verksamheten och ansvarig för internationell expansion.

– Det ska bli oerhört spännande att ta detta nästa steg. Vi har som målsättning att minst dubblera vår omsättning till 2025 och det ska vi uppnå genom ett fortsatt fokus på att utveckla och marknadsföra marknadens bästa produkter inom fästteknik och erbjuda en oslagbar servicenivå på nuvarande och nya marknader och segment, säger Max Lagerstedt, tillträdande vd för Essve-koncernen.

Max Lagerstedt ersätter Pontus Boman i rollen som koncernchef då Pontus Boman har fått en ny roll som vice vd på BB Tools.

Essve är ett produktbolag inom BB Tools-koncernen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.064