23948sdkhjf

Kia förlänger samarbetet med Wimbledon-vinnaren Rafael Nadal

Kia Motors Corporation förlänger samarbetet med tennisstjärnan Rafael Nadal i ytterligare 3 år till 2011.
Kia Motors Sweden AB

Kia förlänger samarbetet med Wimbledon-vinnaren Rafael Nadal

Kia Motors Corporation meddelade idag att man förlänger samarbetet med tennisstjärnan Rafael Nadal i ytterligare 3 år till 2011. Vinnaren av Wimbledon 2008 kommer med andra ord att också fortsättningsvis synas tillsammans med Kia i reklamkampanjer på TV och i press samt medverka som Kia-ambassadör vid stora bilmässor runt om i världen.

Kia Motors samarbete med Nadal ligger i linje med det starka engagemang bilföretaget har i tennis. I slutet av januari förlängde Kia samarbetet i mångmiljonstorlek med Australian Open fram till 2013. Kia Motors Corporation har också breddat samhörigheten med tennis genom att vara officiell sponsorpartner för Davis Cup.

KIA MOTORS SWEDEN AB, Press & Kommunikation, Cecilia Gustafsson
Kia Motors Sweden AB ( www.kia.se) bildades i slutet av 2003 och är dotterbolag till Kia Motors Europe. Kia har 73 försäljningsställen spridda över landet samt 89 serviceanläggningar. Fler nya återförsäljare kommer att knytas till märket under året. Företaget är beläget i Infracity, Upplands Väsby. För 2008 är ambitionen att sälja 8 500 bilar.

Kia Motors Corporation Kia Motors Corporation ( www.kiamotors.com) bildades 1944 och är Koreas äldsta biltillverkare. Som en del av Hyundai- Kia Automotive Group har Kia som mål att bli ett av världens främsta bilmärken. Kias 14 fabriker och monteringsanläggningar i åtta länder producerar mer än 1,4 miljoner bilar per år som säljs i 165 länder. Kia har idag 40 000 anställda. Kia är huvudsponsor av Australian Tennis Open och internationell sponsor av Davis Cup i Europa. Kia är officiell bilsponsor av FIFA world Cup och UEFA. Kias slogan "The Power to Surprise" representerar företagets åtagande att bygga bilar som överträffar kundernas förväntningar

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093