23948sdkhjf

Dansk leverantör vill växa i Sverige

Företaget: "Vi ser en stor potential"
Prognosen för den totala bygg- och anläggningsbranschen i Sverige pekar på en ytterligare tillväxt under 2016 efter ett bra år 2015. Det lockar danska tillverkare. En av dem är danska Give Stålspær A/S.

”Vi ser en stor potential i Sverige och levererar till projekt över hela landet. Vägen fram är de värdeskapande relationerna vi har byggt upp, inklusive med MRK Steel Construction. Aktiviteterna i Sverige stöder vår strategi att vara en föredragen tillverkare av stålkonstruktioner i Nordeuropa", skriver företaget i en pressrelease.

Den danska ståltillverkaren Give Stålspær A/S har ökat sina aktiviteter i Sverige och de upplever att de på allvar börjar att få fotfäste på den svenska marknaden.

Som Building Supply rapporterar om tidigare undertecknade Give Stålspær A/S under 2015 ett strategiskt samarbetsavtal med det svenska företaget MRK Steel Construction – ett samarbete som nu har kommit i gång.

Den danska ståltillverkaren levererar just nu stålkonstruktioner till fem olika projekt i Sverige och kommer, enligt pressmeddelandet, i framtiden att fokusera på optimering av stålkonstruktioner för svenska byggprojekt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094