23948sdkhjf

Helge Nyberg: Bästa året i historien

”Att det skulle bli så här bra överträffar våra förväntningar”, kommenterar vd.
Förra året visade sig bli en succé för Helge Nyberg AB, med en kraftig tillväxt på 20 %.

– Vi är otroligt stolta och glada över vårt starka resultat och gensvaret från våra kunder. Redan under planerna inför 2015 trodde vi på ett starkt år. Men att tillväxten skulle bli så här bra överträffar våra förväntningar, säger vd Peter Sprigg, i ett pressmeddelande.

Helge Nyberg utvecklar och tillverkar truckar och vagnar i Ulricehamn, under varumärket Ergobjörn. Bolagets vision handlar om hur de kan göra vardagen logistiskt enklare och effektivare för kunder.

Fortsatt expansion
Företaget har befunnit sig i en stark tillväxt de senaste åren, och under 2015 har tillväxten alltså öka med 20 procent. Exporten har också ökat under året och ligger nu på 55 procent av företagets försäljning. Enligt vd, Peter Sprigg, bygger bolagets strategi på en fortsatt tillväxt även framöver, enligt vd Peter Sprigg.

– Vi står inför ett antal spännande produktlanseringar under 2016 och vi har en fortsatt positiv syn på framtiden, säger Peter Sprigg.

Under året räknar företaget med att anställa ytterligare tre till fem personer på huvudkontoret. Både på tjänstemannasidan och i produktionen.

Helge Nybergs produkter och lösningar finns globalt i över 60 länder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079