23948sdkhjf

ME Maskin & Industriservice expanderar

Nu öppnar ny filial i Västerås.
– Vi ser en ökad efterfrågan för helhetslösningar inom underhåll och produktförsäljning, vilket också kräver lokal närvaro. I och med etableringen i Västerås kommer vi nu kunna erbjuda de industriella aktörerna i Västerås med omnejd detta, säger Magnus Eklöf, VD på ME Maskin & Industriservice.

ME Maskin & Industriservice erbjuder underhåll, renovering och uppgradering av utrustning inom kraftvärmeverk, VA, process och tillverkningsindustrier. De senaste åren har företaget vuxit snabbt med god lönsamhet. 2013 erhölls utmärkelsen Gasellföretag och sedan 2015 ingår de i AxIndustries AB.

Den nya anläggningen öppnar den 1 mars.

Nya ansikten
I samband med expansionen har ME Maskin även rekryterat ny personal. Tom Robertsson har rekryterats som filialchef för den nya enheten. Han kommer senast från Mälarenergi och har en gedigen erfarenhet inom underhåll, processflöden och revisionsplanering.

Dessutom har Tim Robertsson anställts som ansvarig för ME Maskins satsning på tillståndskontroller och dynamisk balansering. Han har en djup kompetens inom området och kommer närmast från MLT.

Både tjänsterna tillsätts den 1 mars.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.113