23948sdkhjf

Empower etablerar ny enhet

Efter årsskiftet startar den nya avdelningen upp i Stockholm.
I början av nästa år startar Empower en helt ny industrienhet inom affärsområdet Industry Division i Stockholm. Den nya avdelningen erbjuder heltäckande underhållstjänster för energi och industribranschen och kommer att utgå från kontoret i Årstaberg.

– Vi ser en potential att jobba med kraftindustrin, och startar därför upp en ny avdelning för detta, säger Göran Franzén, Head of Industry Sales Sweden, till Metal Supply.

Just nu pågår rekryteringar av en platsansvarig samt tekniker/underhållsmekaniker till den nya enheten, som kommer att vara i full drift under 2016.

– Vi hoppas att vi ska kunna utveckla verksamheten i Stockholm först och främst mot just kraftindustrin, men på sikt även jobba med andra kunder i Stockholm med omnejd, säger Göran Franzén.

Den nya enheten kommer inledningsvis ha cirka fem medarbetare.

Industry Division arbetar med tekniska projekt, drift, underhåll samt service- och konsulttjänster för att effektivisera företag inom skogs-, energi-, gruv-, metall- och petrokemiskindustrin. Avtal finns sedan tidigare med flertalet kunder runt om i Sverige avseende mekaniska underhållstjänster. Det gäller exempelvis SSAB, Outokumpu samt Fagersta Stainless.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078