23948sdkhjf

AGAB-leverans växlar upp hos Shiloh

Tack vare den nya maskinen ökar produktionskapaciteten hos underleverantören.
Ett enkelt och smart sätt att öka produktionen är att snabba upp omställningarna i pressarna. Genom minimerade ställtider frigörs värdefull produktionskapacitet, vilket ger konkurrensfördelar och ökat förtroende från kunderna.

”Det är därför som Shiloh i Olofström valt att investera i AGAB:s mobila batteridrivna verktygsväxlingstruckar för tunga pressverktyg.”, skriver AGAB i ett pressmeddelande.

Shiloh i Olofström har specialiserat sig på bland annat formpressning av plåtprodukter inom bil- och lastbilsindustrin. Företaget har en bred produktion för uppdragsgivare som kräver hög flexibilitet och leveranssäkerhet. Detta kräver korta ledtider samt utrustning med hög kvalitet och tillgänglighet.

Enligt pressmeddelandet var det goda erfarenheter av AGAB sedan tidigare, som spelade en stor roll vid köpet av den mobila verktygsväxlaren.

Shiloh är en av kunderna som utnyttjar AGAB:s stora produktprogram. Utöver de två mobila verktygsväxlarna har företaget även köpt andra mindre verktygsväxlingssystem, hydrauliska- och mekaniska snabbspännare från AGAB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078