23948sdkhjf

WJS nya satsning – hög kvalitet till lägre pris

Det nya standardsortimentet öppnar upp för nya marknader.
Water Jet Sweden tillverkar avancerade lösningar för vattenskärning och nu lanserar företaget ett helt nytt sortiment med standardmaskiner; fortfarande hög kvalitet och prestanda, men till ett lägre pris.

– Vi har sett en ökad efterfrågan från kunder som vill köpa våra maskiner, men till en funktion och prislapp anpassad till mer grundläggande behov, berättar Lennart Svensson, vd på Water Jet Sweden AB, för Metal Supply.

För att ta fram de nya produkterna har WJS under några år utvecklat en helt ny maskinplattform. De har testat flera olika konstruktionslösningar och komponenter för att skapa något som lever upp till deras kvalitetskrav, men är billigare att producera och installera. Prislappen för de nya maskinsystemen är från en miljon kronor.

– Detta ger oss ett nytt sortiment med maskiner till ett mer priskänsligt mellansegment på marknaden, förklarar Lennart Svensson.

Mot nya marknader
Det nya maskinsortimentet öppnar inte bara nya marknadssegment för Water Jet Sweden utan även nya geografiska marknader.

– Det finns många länder där vi ser stor tillväxtpotential tack vare de nya maskinerna. Vi har ett starkt och känt varumärke världen över och nu erbjuder vi dessutom med en av marknadens mest kompletta produktportföljer, säger Lennart Svensson.

Maskinerna säljs som kompletta maskinpaket där allt ingår: maskinsystem, installation och den utbildning som krävs för att använda systemet, allt för att göra det enkelt att både köpa och tillhandahålla.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094