23948sdkhjf

Fortsatt expansion för Seco Tools

Seco Tools fortsätter expandera i Central- och Östeuropa. Seco Tools är en av de ledande tillverkarna i världen av hårdmetallverktyg för skärande bearbetning.
I koncernens strategi ingår bland annat offensiva satsningar på geografiska marknader där möjligheterna att växa ter sig speciellt goda.

Seco Tools tillkännagav den 20 december 2007, som ett led i denna strävan, en överenskommelse om förvärv av 100 procent av aktierna i den ryska verktygstillverkaren ALG med placering i Moskva. Förvärvet slutfördes den 5 maj 2008.

För att ytterligare förstärka förmågan till breda och djupa partnerskap med kunderna i Central- och Östeuropa så har Technology Centers öppnats de senaste månaderna i Ungern och Polen. Dessa erbjuder bland annat möjlighet till teknisk rådgivning och kundutbildning.

Nya dotterföretag har dessutom bildats i Ryssland och Ukraina i syfte att ytterligare stärka kundnärheten på snabbväxande marknader. I Serbien är ett dotterföretag under bildande av samma skäl.

Pressmeddelande från Seco Tools AB .


Seco Tools har huvudkontor i Fagersta - ca 200 km från Stockholm. Företaget är ett av Sveriges mest internationella verkstadsföretag - hela 93% av försäljningen sker på marknader utanför Sverige.
På Seco Tools, Försäljning Sverige finns 45 st medarbetare och företaget har försäljningskontor runt om i Sverige, samt lokala återförsäljare på ett flertal orter.

Seco Tools finns vid monter A01:40 på Verktygsmaskiner i Göteborg den 6-9 maj 2008.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.086