23948sdkhjf

Jitech rockar i ny satsning

We Work with Metal – så heter rocklåten som ska marknadsföra Jitech.
Tingsrydföretaget Jitech har gjort en annorlunda satsning. Tillsammans med f d Idol-jurymedlemmen Andreas Carlsson, har företagets anställda spelat in en rockvideo.

– Det är tufft, en kul grej för att väcka uppmärksamhet, säger företagets Mikael Johnsson till Metal Supply.

Det var företagets inköpschef Anders Paulsson som väckte idén i våras. Han är själv rockfantast och är barndomskamrat med Andreas Carlsson.

– Jag frågade Andreas Carlsson om han kunde tänka sig att skriva en låt till Jitech och han nappade direkt, säger Anders Paulsson.

Andreas Carlsson och Per Aldeheim har skrivit text och musik och Thomas Tjäder, som tidigare gjort videos åt bland annat In Flames och Pretty Maids, har producerat videon. Från Jitech deltar Jimmy Lundqvist, Fredrik Berntsson, Daniel Sköld, Patrik Karlsson och Karl Svensson. De har fått uppdraget att framföra We Work with Metal framför kameran.

Vi tror att det är helt rätt att använda musiken som marknadsföring:

– Vi och Andreas Carlsson är övertygade om att det är något som kommer att komma allt mer. Med musik kan man nå väldigt många grupper. För oss är det både ett sätt att skaffa nya kunder men också en metod att rekrytera nya medarbetare. Genom den här låten får fler upp ögonen för Jitech.

Premiären av videon visas på Elmia Subcontractor i Smålandsmontern D01:50.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094