23948sdkhjf

Danska Cemecon breder sig till Sverige och Tyskland

CemeCon har genom hårt arbete och en ihärdig insats lyckats överbevisa den danska industrin om fördelarna vid att ytbelägga stöpformar och verktyg – och nu ska succén spridas till Sverige och Tyskland.
Det finns en rad fördelar när man ytbehandlar stöpformar och verktyg. Först och främst förlänger det verktygens livstid och därmed får man en ekonomisk vinst, men man kan oftast också få en produktion som baserar sig på nästan underhållsfria verktyg.

Det budskapet har Cemecon försökt att breda ut till den danska industrin under de senaste åren, och för företagets kunder har det varit en strålande succé – inte minst ekonomiskt. Därför satsar man nu ytterligare på den svenska och tyska marknaden.

- Med vårt flexibla produktprogram kan vi klara nästan alla behov när det gäller ytbeläggningar. T.ex. är CemeCons CCMold solution en uppgradering av verktygen som baserar sig på de avancerade ytbehandlingsmetoderna PVD och jonimplantering. Vi erbjuder genomtänkta totallösningar och framstår därför som marknadens förande totalleverantör med branschens duktigaste och mest erfarna fackspecialister, säger vd Christen A. Straede.

www.cemecon.dk
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093