23948sdkhjf

Ny COO på Söderfors Steel

Mohammed El Borgi har utsetts till den nyinrättade tjänsten
För att ytterligare stärka den nya organisationen har Söderfors Steel utsett Mohammed El Borgi som Chief Operating Officer . Han kommer att ansvara för utveckling och förbättring av företagets processer och daglig verksamhet. Det handlar om allt från att optimera ledtid och resursutnyttjande till att säkerställa toppkvalitet av produkter och leverans.

Mohammed El Borgi har en omfattande erfarenhet som managementkonsult, bland annat har han arbetat inom flertalet projekt och som rådgivare till företag i olika branscher.

Innan han kom till Söderfors Steel arbetade Mohammed El Borgi inom Sales & Operation Development samt Strategy & Finance på ett telekomföretag.

"Det är en fantastisk möjlighet för mig att få arbeta på Söderfors Steel, ett företag med potential att bli världsledande inom sitt område. Flera förbättringar har redan gjorts sedan Garden Growth Industry blev ny ägare och jag ser fram emot att spela en roll, tillsammans med teamet, att vidareutveckla och förbättra vår, säger Mohammed El Borgi, i ett pressmeddelande

Tjänsten tillsattes den 5 oktober 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.096