23948sdkhjf

Trio tar över verkstadsföretag

Jonas Källström, Nisse Blom och Leif Bruhn tar nu över efter tidigare ägaren Magnus Karlsson.
Efter 26 år som egen företagare, träder Magnus Karlsson tillbaka och överlåter ägandet av Fa-Tec i Falkenberg till Jonas Källström, Nisse Blom och Leif Bruhn.

Jonas Källström, som under flera år haft en ledande position hos Fa-Tec, ser med stor tillförsikt på företagets framtid:

– Magnus har skapat ett stabilt och modernt utrustat verkstadsföretag som vi driver vidare i samma anda. Vi kommer som tidigare att arbeta nära våra kunder och leverantörer, säger han i ett pressmeddelande.

Fa-Tec med säte i Falkenberg är en mekanisk verkstad som uteslutande arbetar med legotillverkning till kunder som har höga krav på svetsning, maskinbearbetning, montage och medföljande dokumentation.

Bolaget ligger i bräschen för svensk leverantörsindustri vad gäller kvalificerad svetsning av konstruktionsstål, tryckkärlsstål och höglegerade material i svarta, rostfria och aluminium legeringar i kombination med tung maskinbearbetning. Fa-Tec har även en modern maskinpark för rationell detaljtillverkning i små snabba fleroperationsmaskiner och CNC svarvar med en hög automationsgrad.

I dagsläget har FA-Tec 45 anställda och omsätter ca 80 miljoner.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.734