23948sdkhjf

Återvinning av kvicksilver gav guld

MRT System International i Karlskrona blev vinnare när fem framåt företag tävlade om att bli Bästa ingenjörsarbetsplats 2007.
Företaget, som säljer teknik för återvinning av kvicksilver, tog hem förstaplatsen i konkurrens med Saab Aerotech i Linköping, Boliden Aitikgruvan i Gällivare, Volvo IT i Göteborg och Trivector Traffic i Stockholm.

– Vi hade länge diskuterat hur vi skulle kunna få fram goda exempel på bra arbetsplatser. Därför utlyste vi tävlingen i höstas, sade chefredaktör Jenny Grensman vid tisdagens prisutdelning på Ingenjörsdagen i Stockholm.

”För ett medvetet arbete för att alla på arbetsplatsen ska vara delaktiga i verksamheten. För en sund inställning till personalens kapacitet och en genomtänkt arbetsorganisation som erbjuder utmaningar trots begränsade karriärmöjligheter” - så lyder motiveringen till att just MRT System vann.

Priset består förutom äran av medalj och guldkantat original-diplom, utformat av tecknaren Jan Berglin. De togs emot av företrädare för MRT System.

Övriga finalister fick hedersomnämnande:
Volvo IT, Consulting Services Project Management, Göteborg
Boliden Aitikgruvan Områdesplanering, Gällivare
Saab Aerotech, Publikationer Beskrivningar, Linköping
Trivector Traffic, Stockholmskontoret (huvudkontor i Lund)

Tävlingen Bästa ingenjörsarbetsplats arrangeras av tidningen Ingenjören, medlemstidning för Sveriges Ingenjörer. www.sverigesingenjorer.se
Se även www.ingenjoren.se

Källa: Pressmeddelande från Sveriges Ingenjörer

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078