23948sdkhjf

ME Maskin & Industriservice får ny ägare

Nyligen förvärvade AxIndustries verksamheten.
ME Maskin & Industriservice erbjuder marknaden underhåll, renovering och uppgradering av utrustning inom processindustri och verkstad. För att fortsätta utvecklingen av bolaget, har ägarna Magnus Eklöf och Per Widholm, valt att sälja verksamheten till Axindustries.

– Vi har vuxit snabbt de senaste åren. För att ta bolaget till nästa nivå behöver vi vara del av en större grupp, säger Magnus Eklöf, i ett pressmeddelande.

– Genom samarbete och kunskapsutbyte med bolagen inom AxIndustries ger vi vår personal bättre möjligheter att utvecklas, fortsätter Per Widholm.

Genom förvärvet utökar AxIndustries sitt serviceerbjudande och stärker samtidigt sin position i Norrköpingsområdet.

– Förvärvet av ME Maskin & Industriservice AB är ett viktigt komplement till AxIndustries serviceerbjudande. Vi ser synergier och samarbetsmöjligheter med övriga bolag i gruppen, främst Elektro Dynamo och Sverull - två bolag som fusioneras under 2016. Med utökad geografisk täckning och ett bredare serviceerbjudande blir AxIndustries en starkare samarbetspartner, menar Ola Sjölin, vd och affärsområdeschef för AxIndustries.

ME Maskin & Industriservice AB grundades 2005 och har utvecklats med god tillväxt. 2013 erhölls utmärkelsen Gasellföretag och 2014 omsattes 33 MSEK. Bolaget är verksamt i Norrköping med omnejd och har 26 anställda.

Magnus Eklöf och Per Widholm som även är säljare, kommer att fortsätta driva det förvärvade bolaget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094