23948sdkhjf

SPM levererar till Sandvik

SMT i Sandviken utrustar nu kritisk produktionsutrustning med onlinesystem för tillståndskontroll för att öka maskintillgängligheten, säkerställa driften och samtidigt ytterligare höja personsäkerheten.
– En viktig anledning till att vi gör denna investering är att vi strävar efter en driftsäker anläggning med hög maskintillgänglighet, vilket blir lättare med onlinemätningar, men också att personsäkerheten nu förbättras för våra FU-inspektörer, säger Hans Andersson, FU-ingenjör, i ett pressmeddelande.

Totalt utrustar SPM Instrument tretton hydraulpumpar tillhörande ’Smide 71’ och ’Kapmaskin 2’ med onlinesystemet Intellinova Compact. Femtio givare av den nyligen lanserade modellen DuoTech ska installeras.

DuoTech är en ny givare där vibrationsmätning med den nyutvecklade och patenterade mätmetoden HD Enveloping kan kombineras med stötpulsmätning med SPM HD.

Sedan två år tillbaka använder man på Sandvik Materials Technology även det handburna instrumentet Leonova Diamond för rondmätning på viktiga maskiner.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078