23948sdkhjf

PartnerTech-vd lämnar

Industriföretagets vd och koncernchef, Leif Thorwaldsson, lämnar bolaget för en tjänst som vd och koncernchef för ÅLÖ koncernen.
Som Metal Supply tidigare skrivit om förvärvade Scanfil Oyj 90 procent av aktierna i våras. Christer Härkönen, styrelseldamot i Scanfil Oyj, har därför utsetts till vd för PartnerTech under integrationsfasen av Scanfil och PartnerTech.

– PartnerTech är ett fantastiskt bolag och jag ser fram emot att leda verksamheten under integrationen mellan Scanfil och PartnerTech. Jag är övertygad om att det sammanslagna bolaget kommer att vara en betydande aktör på den globala EMS marknaden, säger Christer Härkönen, styrelseledamot i Scanfil Oyj och tillträdande VD för PartnerTech, i ett pressmeddelande.

Christer Härkönens bakgrund omfattar ett flertal positioner inom olika industriföretag som till exempel SVP Supply Chain på Sandvik Mining and Construction i Sverige och Holland, chef för RFID verksamheten på UPM Oyj samt olika ledande positioner i Elcoteq Oyj, Fujitsu ICL och Nokia.

Christer Härkönen tillträder den första oktober och Leif Thorwaldsson lämnar bolaget i slutet av samma månad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063