23948sdkhjf

JIWE expanderar

Nytt kontor öppnar i Göteborg.
För att ge kunderna en bättre service och ökad tillgänglighet i Västra Götaland med omnejd öppnar nu Jiwe ett säljkontor i Göteborg.

– Detta gör vi för att vi ska kunna serva våra kunder lokalt i Västra Götalandsområdet. Närhet till kunderna och att snabbt kunna vara på plats är viktigt i ett så stort affärsområde som Göteborgregionen har blivit för oss, säger Bjarne Sändergård, försäljningschef på JIWE Varmförzinkning AB, i ett pressmeddelande.

Dessutom har bolaget anställt Martin Stenberg som säljare i Göteborg. Martin Stenberg har bred erfarenhet av försäljning och har bland annat arbetat 13 år inom varmförzinkningsbranschen i Göteborgsområdet.

– Med Martin på plats breddar vi företagets kompetens och ökar samtidigt våra geografiska expansionsmöjligheter i området, förklarar Bjarne Sändergård.

Martin tillträdde den nya tjänsten den 7 september.

JIWE Varmförzinkning, med produktionsanläggningar i Sölvesborg och i Eskilstuna, är ett anrikt företag som startade som ett renodlat varmförzinkningsföretag. Bolaget ingår i den danska koncernen Dansk Overflade Teknik AS, förkortat DOT. DOT är Danmarks största varmförzinkare med produktionsanläggningar på Själland, Fyn och Jylland. Till verksamheten hör även blästrings- och målningsanläggningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078