23948sdkhjf

Flyttar efter rekordorder från Findus

Efter rekordprojektet med Findus ser maskintillverkaren ljust på en framtida expansion.
Maskintillverkaren Nimo-KG var i behov av större lokaler, något som blev extra tydligt under arbetet med företagets största order någonsin – den från Findus i samband med deras gigantiska fryslager i Bjuv.

– Under arbetet med Findus hade vi flera konsulter och andra samarbetspartners hos oss, vilket ställde högre krav på faciliteterna och arbetsmiljön. Eftersom vi siktar på att arbeta med liknande ordrar framöver så var flytten ett naturligt steg, säger Martin Olsson, vd för Nimo-KG, i ett pressmeddelande.

Flyttlasset till de nya kontorslokalerna gick förra veckan, men det var aldrig något snack om att flytta från skånska skånska Kågered. Det nya kontoret ligger bara hundra meter från det gamla.

– Vi värdesätter vår starka lokalförankring. Kågered är vår hemmaplan, en stor del av produktionen sker lokalt och majoriteten av våra medarbetare kommer från regionen, uppger Martin Olsson.


Fakta:

Nimo-KG konstruerar och tillverkar maskiner för intern produkthantering. Verksamheten startade för mer än 50 år sedan och idag levererar de skräddarsydda lösningar för intern produkthantering till kunder över hela världen.

Några av företagets produkter är: skänkvagnar, transportvagnar, behållare, vågar och vågstationer samt lyft- och tippmaskiner.

Nimo KG har kontor i Kågeröd, Skåne.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062